Over ons

Over de informatiebrochure

De informatiebrochure is opgesteld en wordt bijgehouden door mr. J.J. van ‘t Hoff, advocaat te Tilburg. Hij heeft zich door de jaren gespecialiseerd in de CBR-procedure, en het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid.

Op basis van zijn jarenlange ervaring en de uitgebreide analyse van het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid, heeft hij een zeer uitgebreide en erg nuttige informatiebrochure kunnen opstellen waarvan het succes in de praktijk is gebleken. Maar liefst 90% van de clienten slaagt de eerste keer voor het onderzoek naar de rijgeschiktheid.

De informatiebrochure “onderzoek naar de rijgeschiktheid” hebben wij opgesteld omdat wij merkten dat veel van onze clienten volkomen ten onrechte als alcoholmisbruiker werden aangemerkt. Onze eigen clienten bereidden wij al zelf voor wanneer zij bij ons op kantoor kwamen, maar hierin ging teveel tijd zitten, waardoor wij niet meer aan onze normale werkzaamheden toekwamen. Bovendien kostte dit onze clienten ook veel geld. Door de informatiebrochure nu online aan te bieden, hopen wij een groter publiek te bereiken.

Ook voor verdere rechtsbijstand kunt u bij ons terecht. Samen met enkele andere advocaten is een landelijk netwerk strafrechtadvocaten opgericht, die tevens gespecialiseerd zijn in de cbr procedures. Zij kunnen u bijstaan indien u in een procedure met het CBR verwikkeld bent geraakt.


Over deze site

Onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten in heel Nederland. De bij ons aangesloten advocaten hebben allen ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van het (verkeers)strafrecht en de CBR-procedure. Zodoende bent u altijd verzekerd van gespecialiseerde rechtsbijstand bij u in de buurt.

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl
Tel: 085-4862327 (dagelijks 8.00 – 22.00u)
info@strafrechtadvocatennetwerk.nl

Wanneer u wilt e-mailen naar ons, dan kan dit gericht. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle advocaten zijn uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

LogoOrde

Uzelf goed voorbereiden op het onderzoek?
Ontvang direct onze informatiebrochure in uw mailbox
Bestel brochure