Geen duur juridisch advies nodig

Wanneer u ervoor kiest om onze informatiebrochure “Onderzoek naar de rijgeschiktheid” te downloaden, scheelt u dat in de kosten, nu u dan geen juridisch advies meer nodig hebt van een advocaat. Wanneer u dezelfde informatie zou inwinnen bij een advocaat, zou u een stuk duurder uit zijn. Een advocaat (van buiten ons netwerk) kost al gauw € 200,00 excl. BTW per uur, of meer.

Wilt u zich goed laten voorlichten over het onderzoek naar de rijgeschiktheid, de bedoelingen en achtergrond hiervan, de te stellen vragen en de strekking daarvan, dan is hiervoor toch al gauw een adviesgesprek van een uur met een advocaat nodig. De kosten lopen dan snel op, terwijl de kans groot is dat u ineens zoveel informatie krijgt, dat dit niet allemaal blijft hangen.

U kunt beter onze informatiebrochure “Onderzoek naar de rijgeschiktheid” downloaden.
Dan weet tenminste zeker dat u alle informatie hebt om zo goed mogelijk door het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid te komen. De informatiebrochure bevat ruim 100 pagina’s met uitleg, adviezen en tips over het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid, inclusief voorbeeldvragen.

Het voordeel van onze informatiebrochure is bovendien dat u op ieder gewenst moment en zo vaak als u wilt de brochure kunt doornemen. Net nadat u de brief van het CBR hebt ontvangen, tussentijds, en net voordat u naar de keurend psychiater van het CBR gaat voor het onderzoek zelf. Alles is mogelijk; u bent hier volledig vrij in. U leest de informatiebrochure wanneer het u het beste uitkomt.

Extra voordelen

Naast de informatiebrochure profiteert u ook van extra voordelen:

  • Gratis telefonisch (vervolg)advies Mocht u na lezing van de informatiebrochure nog nadere vragen hebben, dan kunt u gratis contact opnemen met een gespecialiseerde advocaat voor een (vervolg)advies. De naam en contactgegevens van de advocaat staan vermeld in de brochure.
  • 10% korting rechtsbijstand Indien uw rijbewijs door het CBR later toch ongeldig verklaard wordt, kunt u uw zaak bij ons aanmelden voor het instellen van bezwaar en beroep. U krijgt dan 10% korting op alle kosten van rechtsbijstand.

Wij bieden u deze extra voordelen omdat wij vertrouwen hebben in onze informatiebrochure. Maar liefst 90% van onze klanten slaagt de eerste keer voor het onderzoek, dankzij onze informatiebrochure. De informatiebrochure is helder en duidelijk geschreven, zodat het voor iedereen goed te begrijpen is. Mocht u toch tot de ongelukkige 10% behoren die niet direct slaagt voor het eerste onderzoek, dan hebt u de kosten van de informatiebrochure zo terugverdient door de korting die u krijgt op alle kosten van rechtsbijstand.

Goede investering

Beschouw het downloaden van de informatiebrochure dan ook als een goede investering. De kosten voor het downloaden van de informatiebrochure “eigen verklaringsprocedure CBR” bedragen € 45,00 incl. BTW. Met een enkel adviesgesprek bij een advocaat bent u zeker het dubbele kwijt! U bespaart bovendien nog een hoop andere kosten en ergenis.

* meer zelfs dan bij de brochure over het onderzoek naar de rijgeschiktheid waar het slagingspercentage op 90% ligt.

Uzelf goed voorbereiden op het onderzoek?
Ontvang direct onze informatiebrochure in uw mailbox
Bestel brochure